top of page

PERSONVERNOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Matpoteter AS / Grunnevågen AS / Grima Utvikling AS / Grimgard Invest AS / Grimen Gruppen AS / Grimen Trading, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

Matpoteter AS / Grunnevågen AS / Grima Utvikling AS / Grimgard Invest AS / Grimen Gruppen AS / Grimen Trading

Buskabrekko 8

5419 FITJAR

E-post: post@matpoteter.no

Telefon: +47 45 66 77 88

Personvernombud: Bjørn Kristian Grimen

 

Opplysninger som innhentes:

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på  når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Underlevrandører:

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Zettle kassesystem:

Vi bruker Zettle kassesystem i våre fysiske utsalg. Informasjon relatert til din handel lagres i Zettles Kasseløsning.

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Tripletex AS:

Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

WIX:Nettsiden er utarbeidet med og lagret på Wix.com sin server. 

Domeneshop:

Domeneshop distribuererer domenet matpoteter.no, og systemene deres benyttes ved besøk på nettsiden og ved håndtering av e-post. Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse.

Microsoft Office og OneDrive:

Microsoft Office benyttes til tekst, dokumentbehandling og e-post. Skylagring i OneDrive benyttes blant annet til sikker lagring av dokumenter og epost-kommunikasjon. Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret i OneDrive.

 

Gsuite by Google:

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til bestillinger og levering. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

 

Vi benytter også brevpost og e-post til markedsføring og kommunikasjon.

Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta tilbudsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene eller kontakte oss om du ikke ønsker brevutsendinger.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til . Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

bottom of page